Uncategorized

Familie Aruna

IMG_1465Familie Aruna is een jong gezin, vader en moeder met drie jonge zoontjes. De vader is vorig jaar aangereden door een taxidriewieler en heeft lange tijd in het ziekenhuis gelegen. Ook nadat hij uit het ziekenhuis is ontslagen heeft hij nog steeds last van de gevolgen van het ongeluk en kan hij moeilijk werken. Voor het gezin is het zodoende lastig een goed bestaan op te bouwen. Wij ondersteunen de familie om gezien de omstandigheden toch een bestaan te kunnen opbouwen. De sponsors van de familie Aruna zijn dit najaar met z’n allen voor een vakantie naar Sri Lanka gekomen. Tijdens hun verblijf hearunabben ze de familie Aruna bezocht die heel erg blij waren om hun sponsors te kunnen ontmoeten en zij hebben een theeparty georganiseerd ter ere van hun bezoek. Moeder had allerlei Sri Lankaanse lekkernijen klaargemaakt, en natuurlijk ontbraken de heerlijke kleine banaantjes niet. De drie jongens waren in het begin verlegen, maar nadat de autootjes waren uitgepakt, was het ijs gebroken en was het groot feest. De familie spreekt nu over hun witte opa, oma en tante.

Inmiddels heeft Aruna zoals afgesproken de laatste kamer afgemaakt. Het huisje heeft nu een woonkamer twee slaapkamers en een keukentje. Het geheel moet nog worden gepleisterd, ook dit gaat Aruna zelf aanpakken met de materialen die wij voor ze hebben kunnen kopen. Aruna en zijn vrouw kunnen nog steeds niet geloven, dat dit jaar zoveel geluk heeft gebracht. Ze zijn de sponsors super dankbaar.