Nieuws

Familie Manjula

familie-manjulaFamilie Manjula. Het oude huis van deze familie bestond ook uit modder en stokken. We hebben eerst een gedeelte van de grond aan de achterkant van het huisje afgegraven om meer ruimte te maken voor het nieuwe huis. Vervolgens zijn we begonnen met een keuken en slaapkamer. Terwijl men bezig was om een kozijn te verwijderen, stortte het oude gedeelte van het huis in. Gelukkig was de nieuwe kamer bijna klaar en heeft de familie een week met z’n allen in deze kamer gewoond. Het lossen van het materiaal moest via een ingang van een school boven op de berg gebeuren, zodat het materiaal van boven naar beneden gebracht kon worden in plaats van andersom. Alle gezinsleden hebben enorm goed meegeholpen met het sjouwen van de materialen zodat de bouwers door konden werken. Als blijk van waardering voor de hulp van Amma Lamai heeft een van de dochters een mooie tekening gemaakt zie foto.IMG_1405