Nieuws

Moeder Shyama en familie vroeg om aanbouw voor een keuken

Moeder Shyama en familie vroeg om aanbouw voor een keuken. Ze stuurt een mooie bedankbrief. Vermeld in de nieuwsbrief van oktober 2016.

keuken-familie-shyamaDear Madam,

We wish to convey our heartfelt gratitude to you for immensely help us to build a kitchen to our house. Your financial donations, kindness, motivation and involvement are greatly appreciated in this regard. Without your great involvement we would not be able to undertake this task. We assure you that with this development we will further improve ourselves as a family, feed and educate our two children to become productive and independent citizens in the future. Your golden help will remain in our hearts and souls forever.

We wish all the best and courage to you for your further activities to help needy families like us in Sri Lanka.

Thanking you!

Sincerely,

Shyama and family


bedankbrief-van-moeder-shyama-en-familie-voor-de-keuken-1-8-2016

VERTALING:

Mw. Tine

Stichting Amma Lamai

Geachte mevrouw,

We willen u onze oprechte dankbaarheid betonen voor de hulp om een keuken bij ons huis aan te bouwen. Uw financiƫle schenking steunt ons enorm, alsook waarderen we zeer uw vriendelijkheid, motivatie en betrokkenheid bij ons leven. Zonder uw grote betrokkenheid zouden we deze verbouwing niet kunnen verrichten.

Wij verzekeren u dat we met deze support ons in de toekomst verder zullen ontwikkelen als een familie die hun kinderen opvoeden en opleiden tot productieve en onafhankelijke burgers. Uw gouden hulp blijft voor altijd in ons hart en ziel.

We wensen u moed en het allerbeste voor verdere activiteiten om behoeftige gezinnen zoals wij in Sri Lanka te kunnen blijven helpen.

Nogmaals onze oprechte dank!

Shyama en familie